Team

Met trots presenteren wij hier ons enthousiaste team. Van links naar rechts zien we hier:

Team Sammies SnacktrekBas

Bas is mede-eigenaar en de man van Sammie (helemaal rechts) en naast frietjes kan hij ook de heerlijkste snacks voor jou bakken. Zijn specialiteit is frietjes bakken. Bas zijn frietjes zijn altijd om te smullen. Om je kipfingers bij af te likken!

Bas’ grootse wens: patatjes bakken voor Koningin Maxima!

Yara

Yara is de schoonzus van Bas. Zij heeft veel ervaring in de horeca en heeft onder andere bij The Roastroom in Amsterdam ervaring opgedaan. Haar specialiteit is broodjes hamburger bereiden. Écht waar je proeft het verschil! Het geheim is het geheim van de smid, maar wij verklappen wel dat het iets te maken heeft met de liefde waarmee elke hamburger wordt gemaakt!

Yara’s lijfspreuk: Een dag niet gebakken is een dag niet geleefd!

Sammie (Samantha)

Eigenaresse van Sammie’s Snacktrek. Al van jongs af aan wilde Sammie graag haar eigen patatzaak. Met deze snackkar is haar droom uitgekomen! Specialiteit van Sam is sate met kroepoek en stokbrood. Ook hier willen ze het geheim niet prijsgeven, maar Samantha licht een klein tipje van de sluier op: “Sate is van oorsprong een Indonesisch/Maleisisch gerecht. Elk stukje sate wordt voor het gespiest wordt door mij toegesproken met de Indonesische woorden selamat makan (eet smakelijk). Dit is uiteraard nog maar een deel van het geheim.”,  zegt ze met een knipoog.

Sammie’s droom: Een tweede frietkar erbij!

PimPim

Pim is de broer van Bas en partner van Yara.

Pim is gediplomeerd slager en draagt ook zijn steentje bij aan Sammie’s Snacktrek. Pim heeft als slager oog voor kwaliteit en zijn specialiteit ligt dan onder andere ook (net als Yara) bij de broodjes hamburger. Zijn specialiteit ligt vooral op het gebied van proeven. Elk eerste broodje hamburger dat Yara maakt “moet” hij namelijk altijd even persoonlijk keuren (lees: opeten). “Gewoon puur uit oogpunt van kwaliteit”, verontschuldigd Pim zich…

Pim’s grootste angst: Dat de hamburgers op zijn…

Zoals je kunt lezen hebben wij een leuk team met enthousiaste medewerkers die graag voor jou klaar staan om de lekkerste snacks voor je te bakken! Wil je ons graag inhuren? Bel, mail of vul ons contactformulier in op onze contactpagina >

Graag tot gauw!